onsdag 2 maj 2012

Sol och blöjfritt

Herregud vilket väder vi har haft i några dagar nu!! Sol är bara förnamnet! Love it!
Spenderat hela dagarna ute i solen och bara njutit av värmen. Det sägs det kan komma lite snöblandat regn i helgen...det känns just nu väldigt avlägset, och jag hoppas verkligen det inte stämmer!!
Jag och ungarna tog med en liten fikakorg förut och gick ut i skogen och hade picknick på en sten. Mysigt värre! Alldeles grönt och massa vitsippor...underbart!

Har ju glömt skriva att Filip i stort sett är blöjfri nu förtiden! :) på dagarna iallafall. Helt plötsligt så har det bara lossnat och han har väl insett hur skönt det är att slippa blöja. Det var inte länge sen han absolut inte skulle göra något alls i pottan, utan då gick han med kalsonger och man fick ta på blöja när han blev nödig. Men nu är det bara pottan som gäller för honom. Så stolt man blir! Duktiga lilla killen!
Nu får vi se hur länge det dröjer innan man kan sluta med blöja även på natten. Har vi riktig tur så kanske till och med Tuva börjar intressera sig för pottan också snart när hon ser hur Filip gör. Hon ska ju alltid göra precis som storebror med allt annat så.. :)

Nu är det nedräkning förresten...8 dagar kvar tills huset kommer. WOW va häftigt det kommer bli!!

2 kommentarer:

  1. Hej! Var spännande att ert hus kommer :-) Vi väntar på nybyggnadskarta och de verkar ta tid.....eksöhus skulle vilja börja nu i maj eftersom de är semester osv sen. Så känns lite tråkigt när man inte kan påverka kommunen, bara att vänta! /Moa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Ja jättekul verkligen att huset kommer om bara 6 dagar nu! Ska bli riktigt häftigt att se det komma på lastbilar...
      Hoppas verkligen kommunen tar tummen ur och skickar eran karta snart! Hur svårt kan det vara liksom..?!
      /Sofie

      Radera