torsdag 10 maj 2012

Dagen D

Halv 7 imorse blev jag väckt. 20 i 7 fick jag ett sms om att dom hade kommit nu med lastbilen. Ola hade redan gjort några frukostmackor som vi packade med oss och åkte sen iväg. Vid tingshuset mötte vi en kranbil som såg allmänt vilsen ut...han stannade till och kollade på en karta...haha, så klart han skulle till oss.

6.50 var vi på plats. Sopbilen var där också och försökte komma fram...han fick parkera sin bil och gå och hämta allas tunnor...hehe.
Så rullade även kranbilen in på rätt position. Sen var det dags. Först lastades alla "smådelar" ut, dvs gipsskivor, isolering, innerväggar, och all råspont till taket. Och sist började det roliga, ytterväggarna! Totalt var det 11 delar. 9 stora delar och 2 pyttesmå, till burspråket i köket.
Det gick sjukt fort att få upp alla väggar och lossa allt. Klockan 9 var det klart. Hux flux stod det ett hus där. Konstigt!

Tog massor av kort och filmade hela tiden. Ska lägga ut bilder, bara jag fört över till datorn...

Vädret....hade tur ända till klockan 13 typ då det började regna. Fan!

2 kommentarer:

  1. Å va spännande! Vi får vårt hus den 23 maj. Vi kommer o missade det för vi åker på semester dagen innan men vänner till min mamma ska åka o filma o ta bilder så vi får se det sen. Det vore jättekul o åka förbi o se hur det ser ut hos er om det går bra? Tove

    SvaraRadera
  2. Oj...redan den 23 maj?! Det har ju gått kanonfort då?! Åkte faktiskt förbi uppe hos er igår och tittade lite... Men, går det så fort att gräva hos er alltså? Här höll dom ju på i 2½ vecka säkert.
    När ska det gjutas då?
    Skönt med semester, men synd ni missar när huset kommer..
    Klart ni får komma förbi och titta!

    SvaraRadera