fredag 2 september 2011

Action

Igår var det lite action på Björnbärsgatan...vet inte egentligen vad det var som hände, men polisens piké-buss åkte förbi flera gånger här med blåljusen på.
Enligt grannen idag så hade en annan granne sagt att dom gick med polishundar och snokade också.

Nu har jag tittat runt lite på sydsvenskans hemsida och kom fram till att det som hände var Skottlossning på gatan här bredvid!!

"Larm om skottlossning på Slånbärsgatan"

Malmö.
En 23-årig man ska ha blivit beskjuten och misshandlad på Slånbergsgatan på torsdagskvällen. Polisen har ännu inte säkrat några spår men rubricerar ärendet som försök till mord.

Strax innan klockan 22 larmades polisen om att skott hörts på Slånbärsgatan.

– Målsäganden säger att ett skott avlossats mot honom och det finns även andra vittnen som säger att de hört skott. Men vi har ännu inte lyckats säkra några spår på platsen, säger Skånepolisens informatör Cindy Schönström-Larsson.

Skottet missade och den enda synliga skada som finns beskriven i polisanmälan ska vara ett blåmärke på vänster arm. Efter överfallet kunde mannen själv ta sig till sin hemadress och då larmade han polisen.

- Han säger att det var sex till sju gärningsmän och att det användes en batong vid misshandeln, säger Linda Jeppsson, biträdande inre polisbefäl i Malmö.

- Gärningsmännen ska ha varit cirka 25 år, och inget särskilt ytterligare, så vi vet inte så mycket om dem, säger Jeppsson.

23-åringen är inte känd av polisen sedan tidigare.


http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1537125/Larm-om-skottlossning-pa-Slanbarsgatan.html

Usch då!! När sånt händer är det skönt att snart flytta! Det händer alldeles för mycket otäckt i storstäderna!

1 kommentar:

  1. Men fyy vad obehagligt!!!Det är verkligen tur att ni flyttar snart!:)Kram Ida

    SvaraRadera