måndag 15 mars 2010

Som sagt, busy day...

Vaknade före 8 som vanligt. Filip fick syn på en yoghurt i kylen det första han gjorde och pekade och pekade och sprang till hans stol. Gulle! Ville äta den till frukost minsann. :) Så det blev det tillsammans med en smörgås och mjölk.
Sen klädde vi på oss och tog en sväng med barnvagnen till det BVC vi ska byta till. Solen fullkomligt strålade från klarblå himmel. Härligt!
Vilket familjärt BVC! Vilken skillnad mot det vi har gått till. Hur trevliga som helst. En ur personalen tittade på Filips torra fläckar på kroppen, och vi fick ännu en salva som eventuellt kan hjälpa. Håller tummarna det blir bättre!

På vägen hem slocknade plutten i vagnen...var sååå trött av den friska luften. Jag och Ola satte oss ute i solen med varsin kopp kaffe och en liten semla. Gött värre må jag säga. Planterade blommorna jag köpte vid Plantagens öppnad häromdagen. Blev så fint så med tete a tete och penseér. Snödropparna trängs nu också i rabatterna. Att man kan bli så glad av lite sol och värme.

Tog fram högtryckstvätten och gav bilen en liten vårstädning. Usch va mycket små svarta prickar det var i lacken. Plus endel små rostprickar...SUCK! Bara att gnugga gnugga med avfettning.
Då Filip vakna igen blev det en vårstädning ute på altanen. 20 grader var det där ute!! Tjugo plus grader!!!! Inte dåligt i mars månad!

Då Ola åkte till jobbet gick jag och Filip ut igen i det härliga vädret. Åkte lite rutschbana som han tycker är så roligt. Gunga är kul i en halv minut ungefär...hehe.

Så mycket bra det är på TV nu på måndagar. Ikväll var det ju dessutom premiär för Håkans Bar på kanal 5. Haha, han är rätt rolig måste jag tycka. Blir nog att följa det programet så gott det går....vilket inte borde bli några större problem, ständigt ledig som man är ;)
Och det obligatoriska "Halv 8 hos mig" går ju inte att missa. Nu är det "Spårlöst", vilket också är rätt bra. Fast man vet ju att dom alltid hittar den dom söker i och för sig....annars blir det ju ingen tv.

Nä, nu blir det lite surfning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar