fredag 12 mars 2010

Fredag igen ..

Det är nog inte min dag idag...Skjussade iväg Ola till jobbet, sen tänkte jag och Filip ta en sväng till det BVC som ligger nära oss, för att byta dit istället. Naturligtvis var det bara bokade tider på fredagar, så det var ingen som behagade öppna dörren när vi ringde på. Suck.
Så vi åkte 100 meter bort till biblioteket istället. Fick från BVC för länge sen en lapp där man fick en gratis bok till sitt barn på närmsta bibliotek. Sen har det inte blivit av att vi åkt dit så klart. Men nej nej, dom öppnade inte förrän klockan 13 dom. SUCK!
Så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka hemåt.

Hoppas resten av dagen flyter på lite bättre...

Ikväll är det fredagsmyyyyyyyyyys...samt ledig helg för Ola. Skönt! Tänkte vi skulle försöka spackla i sovrummet i helgen, så det blir klart snart. Det går ju inte lika snabbt för oss som det gör för en viss Conny som redan börjat på rum nummer 3 på några få veckor. Duktiga han! :)
Har så mycket planer för detta hus. Så mycket man vill göra om. Men samtidigt vill vi inte lägga för mycket pengar på det heller, eftersom vi med största sannolikhet inte kommer bo kvar här i så många år. Men vi får se hur det blir. Inget bestämt alls.

2 kommentarer:

  1. hehe men så jobbar han ju med det...inte konstigt det går fort:-) Ja visst är det mycket man vill göra! Vi har redan börjat spåna lite på kök och badrum=) Drömma kan man alltid göra!!Kram

    SvaraRadera
  2. Oj, tre rum på typ lika många veckor. Oj oj oj. Vi har precis gjort rum 3. (Efter 6 år) hihi.
    Men visst vill man fixa lite. Det är ju så kul när det blir klart.

    Ha en toppenhelg!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera