lördag 6 mars 2010

Husinspektion

Torsdag eftermiddag tog jag och Filip tåget upp till hembygden :) Det gick så bra så bra! Filip sov nästan hela x2000 resan och satt lugnt på hela Tågkompani-resan...som för övrigt var gratis ... ;)
Filip blev så glad över att träffa mormor och morfar. Log med hela ansiktet, min gulle.

Fredags åkte vi till Vintrosa för att kolla in Idas nya hus. Kanonköp måste jag säga. Kommer bli hur bra som helst när rummen blir iordninggjorda. Vilka ytor....ojojoj! Det tog några år att hitta huset, men när det väl var funnet blev det perfekt!
Så fick Filip äntligen träffa sin flickvän Tyra också så klart. Lilla stumpan, så mysig och go. Filip fick sin första födelsedagspresent av Tyra. En cool hummer-vattenspruta...hehe, den ska vi spruta ner pappa med....
Jag fick också födelsedagspresent av Filips svärmor. Fina ljus minsann....me like. Tack tack!
Filip var helt galen vid fikat...en hel princessbakelse från IKEA ville han trycka i sig minsann. Så gott tyckte han...nam nam. Men Tyra, hon ville bara ha tutte hon. Nam nam det med!

Tittade på Luftslottet som sprängdes på kvällen. Helbra triologi dom där Millenium-filmerna. Kan varmt rekommendera!

Nu är det lördagmorgon. Filip har fått paket minsann. Men han fattar ju inte riktigt galoppen att man ska öppna dom också...När det ligger en så fin blå pulka inslagen här på golvet...Den ska vi ut och provköra efter att han sovit tror jag. Skoj!!

3 kommentarer:

  1. Hej på er!!!!!!

    Hoppas han tyckte pulka turen var kul. Synd att snön är borta hos er när ni kommer hem bara.

    Kram på er!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Hej och tack för titten igår!!!Trevligt som vanligt:-)Vad roligt för honom med en liten pulka färd!Så fint väder i dag ju!! Kram Ida

    SvaraRadera
  3. Klart att de va gratis me kompaniet ;-)
    Låter som om du har en underbar vistelse.
    Kram

    SvaraRadera