tisdag 23 mars 2010

Baby träff

Får bli ett lite snabbt inlägg detta...är så himlans trött, så ska faktiskt lägga mig tidigt idag. Kan vara skönt att få sova ut nån gång i allafall.
Natten som var vaknade Filip vid 3 tiden och fick för sig att han skulle ligga och prata i typ 40 minuter. Gaaaah!!! Det har ju inte hänt på 2 månader snart att han ens har vaknat, så det var en halv chock för kroppen. Till slut vände även han på ögonlocken och somnade om.

Ändå vaknade han 7.40 i morse. Vi drog oss en stund och åt sedan frukost, för att sedan åka iväg hem till Sarita och Bastian på babyträff. Mycket trevligt i vanlig ordning att träffa både mammor och barn.
Sarita hade 5 undulater som flög fritt, så Filip fick stora ögon en stund då två pippisar landade på mammas axel. haha, så kul!
Bastian var så trött så han somnade efter en stund, och efter ytterligare en stund fick även Filip för sig att han skulle sova. Somnade i soffan lutandes huvudet mot mig. Gulle. Kände på honom och tyckte han var lite varm. När vi sen kom hem tog jag tempen, och han hade allt lite lite feber, 37.5.
Blev bättre på kvällen, så det var nog bara nåt litet halvvirus som bet sig fast en liten stund.
Filip tog ett skumbad, som var såååå roligt. Konstigt det där. Från att ha hatat att bada, till att fullkomligt älska det. Det är ju kanon! Det enda tråkiga är att gå upp ur badet igen....då blir det gnäll.

Läste Helenas blogg förut och blev genast lika nyfiken som henne. Så var tvungen att logga in på deklarationssidan för att se om man skulle få några pengar tillbaka på skatten. Lycka!! Det blir det!! Katching! :D

1 kommentar:

  1. Grattis till återbäringen!
    Eller ja, det är ju ens egna pengar, men ändå;)
    Jag fick inte så mycket som jag brukar, men, men....

    Då får ni ett litet bidrag till en sista minuten kanske:D

    Kram på er!!!!!

    SvaraRadera