måndag 2 april 2012

Måndag igen.

Måndag igen. Fast det är sent när jag skriver nu, så nästan till och med tisdag...
Äntligen är Olas 2 veckors typ dygnet-runt-jobb över! Nu väntar istället en vecka med i princip inget jobb. Sköööönt!
Vi var idag så klart tvungna att ta en sväng till tomten för och se hur det gick för dom. Hehe, dom hade lyckats ha sönder ett rör eller nåt när dom grävde så vattnet hade sprutat som bara den....tror det var en stor sten som ramlat över. Det resulterade i att samtliga hus på slutet av gatan blev utan vatten i drygt någon timme...haha. Men det ordnade sig och dom lagade till det lite snabbt och lätt.
Samtliga stubbar var också bortforslade från tomten. Två lastbilslass hade det blivit. Kanon!
Och så hade vi nu en garageuppfart full av grus. Det tar sig.

Det är lite som Ola uttryckte sig, overkligt när man är där och tittar, att allt jobb dom gör är till oss. Det är VI som beställt att dom ska komma, och VI som betalar för allt som är där. Även fast det inte är så långt fram i framtiden, så går det knappt att föreställa sig att det snart står ett hus där. Häftigt!!
Det är riktigt kul att gå dit 1-2 gånger per dag och se hur arbetet går framåt. :)

Annars idag så började vi dagen med Öppna förskolan. Vet inte vad det var med barnen idag, men det var mycket gap, skrik och djävulskap...suck!! Filip retades och bråkade och Tuva blev galen och skrek. Skoj. Inte.

På posten kom det idag brev från Fortum. Har ju beställt byggel/el till tomten, så vi fick prisuppgift och avtal som skulle returneras. Det är ju tur att man har så himla bra minne att trots att vi var ute två gånger idag, så glömde jag båda gångerna att ta med brevet till lådan. Nåja, imorgon ska jag väl försöka minnas lite bättre.

Körde bilen till Hallsberg i eftermiddags också....dags att lämna in på lackförsegling. Egentligen borde Volvon också få sig en omgång lackförsegling, men den får nog nöja sig först med en rejäl tvätt snart, samt däckbyte. Mazdan är redan ombytt och sommarklar. :)

Nä, nu blir det sängen. Ny dag imorgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar