fredag 13 april 2012

Fredagen den 13de idag igen

Det var ju dumt av mig att skriva att barnen var bättre...igår kväll var dom som små heta ugnar båda två. Tuva sov jättedåligt inatt och vaknade flera gånger. Dessutom alldeles snorig och slemmig i halsen. Ingen rolig lek! Idag känner sig dessutom Ola lite krasslig. :(
Får hålla tummarna att jag klarar mIg iallafall!

Jahaja...fredagen den 13de idag ja. Har det hänt nåt?? Ja men det är väl klart som faaan det har!! Att man ska behöva bli förbannad och skälla varenda jäkla dag!!! Känner mig som en riktig surkärring... :)
Grejen idag var att jag fick ett brev på posten med en räkning från vårat uppsagda abonnemang hos Telenor...
I oktober förra året ringde jag till dom för att säga upp mitt abonnemang som gick ut 1 april i år. Men se, deeeeet gick ju inte att göra per telefon, utan han bad mig skicka in min uppsägning skriftligen på papper, inte email!! Tyckte det lät väldigt konstigt, men i vilket fall som helst så gjorde jag som han sa. Skrev ett handskrivet brev till dom att "härmed säger jag upp mitt abonnemang till den 1 april då bindningstiden går ut."
Efter ett tag fick jag ett brev tillbaka där jag uppfattade det som att dom mottagit min uppsägning.
Idag då som sagt kom en faktura, så jag ringde till dom och frågade vad det var frågan om?! Då säger hon i andra änden att det inte var uppsagt???? Say WHAT??!! Öh joho, sa jag. Jag pratade med er i oktober någon gång och blev ombedd skicka in uppsägningen skriftligen och efter det fick jag ett bekräftelsebrev. Nej sa hon, här står att det i brevet stod att det inte gick att säga upp abonnemanget pga att det var för lång bindningstid kvar. Skojar du, undrade jag?!
Jag sa också att jag tyckte det var lite konstigt att det inte går att säga upp sitt abonnemang via telefon eller åtminstone email. Jo men det går alldeles utmärkt sa hon???! Hon sa det stod på mitt namn att han begärt skriftligt för att det inte var rätt person (jag) som ringde sist....?? Frågade igen om hon skojade eller? Hur vet ni det? Sitter ni med en webbkamera i andra änden, eller vadå? Öh jag vet inte varför det står så, svarade hon.
Efter det undrade hon om jag ville säga upp mitt abonnemang..? Öh, jag har ju redan sagt upp det, så .... Nej säger hon, du har ju inte det enligt våra avtal, och frågar om jag vill bli skickad till deras andra avdelning som har hand om uppsägningar.
Blir skickad dit och får prata med en annan tjej som säger samma sak. Hela grejen känns absurd! Först blir jag ombedd att skicka in uppsägningen, sen ogillas den, trots att han jag pratade med sist måste ha sett hur lång bindningstid jag hade kvar. Vad fan liksom?! Hon idag påstod att dom endast kunde hantera uppsägningar max 4 månader innan bindningstidens slut. Vart står det undrar jag? I våra avtal svarar hon. Men, efter lusläsning av avtalet här hemma kan åtminstone inte jag se att det står någonstans.
Frågade henne vad ARN säger om detta, och efter det kunde hon plötsligt säga upp mitt abonnemang från idag och endast betala 1 månad till av någon anledning, istället för normala 3. Var hon fick 1 månad till ifrån, det vet jag inte.
Satt i bilen när vi pratade och så fort jag kom hem var jag tvungen att rota igenom hela lägenheten efter det där brevet från dom, men fan, kunde inte hitta det. Kände nästan det på mig, hade för mig det i bakhuvudet någonstans att det försvann i soporna. Skulle så gärna vilja sett exakt vad det stod egentligen... Ska leta lite till, kanske kanske hittar jag det.

2 kommentarer:

  1. Helt otroligt vad dom slingrar sig!! En sak är säker... Telenor ska jag aldrig mer ha abonnemang hos!! När min telefon krånglade svarade dom ju att jag skulle googla problemet! Haha vilka nötter!
    Ge barnen en krya på sig kram från oss i Vintrosa!:)

    SvaraRadera
  2. Nä fy fan vilka jävla ormar!! Fattar inte hur svårt det kan vara liksom??
    Dom har fått Alvedon båda två ikväll, så förhoppningsvis blir det en lugn natt.
    Kram

    SvaraRadera