söndag 11 mars 2012

Skön helg

Vädret blev inte riktigt lika soligt som det utlovats i helgen, men de var ändå riktig vår i luften. Underbart!!

Igår lördag tog vi en lång runda med ungarna så dom fick leka av sig. Först en lekpark, sen till skolan och lekte där, och till sist en sväng till tomten för att kolla. Där var inga granar borttagna, men vi får hoppas på ett försvinnande nu i veckan...
Jag fick ett samtal i fredags från kommunen att Lantmäteriet ska komma ut imorgon måndag och sätta ut tomtgränspinnar som saknas i framkant på tomten. Efter det kan vi avgöra om någon av granarna som ligger är våra, eller alla grannens. Är alla grannens, ska kommunen hjälpa till att ta bort dom eftersom hon inte hade någon möjlighet till det själv. Råkar någon gran vara vår får vi ta reda på den själva. Nåja, krånglig historia det är. Det löser sig nog till slut :)

På kvällen igår kom mamma och pappa på middag. Potatisgratäng med marinerad fläskfilé. Mums! Till efterrätt hade jag gjort en mint-kladdkaka jag sett på Halv 8 hos mig. Den blev riktigt mastig...tror inte jag kommer göra den igen. Liiiite för sliskig, men god..

Idag tog vi en riktig långpromenad på förmiddagen. Först runt hela Via, och sen runt jusken. Avslutade med ett besök vid lekparken bakom Konsum, så Filip fick leka lite också.
När vi kom hem fortsatte vi leka ute i det underbara vårvädret. Tog fram utemöblerna och torkade av så vi kan sitta där och fika. Det ska ju bli sol hela veckan vad det ser ut just nu, så det ska bli sköööönt! :)

På eftermiddagen blev det en fika i mullhyttan, och sen hem och iväg på innebandyn. Det är ju sjukt kul!! Inte för man är bra på något vis, men jätteskoj är det, och flås får man. Får se om man har träningsvärk imorgon eller..
Morgondagen kommer inledas med ett besök på öppna förskolan. Sen får vi väl ta en sväng till tomten och se om det kommit upp några pinnar...
Men nu är det sängen som hägrar!

2 kommentarer:

  1. Låter gott med mint kladdkaka:)
    Du är ju superduktig på bandy ju!! Jag kan knappt träffa bollen och absolut inte mål ! Hehe men huvudsaken man har kul!!
    Sjukt underbart väder idag, Lyckades få båda trollen att somna så jag kunde sitta en stund i solen, underbart!!
    Puss pjutt

    SvaraRadera
  2. Haha, lustigkurre där!! DU är ju sjukt duktig!
    Härligt med egentid! Vi satt också ute i solen flera timmar idag...underbart!

    SvaraRadera