söndag 13 mars 2011

Värdering på gång

Fortfarande sjukstuga här hemma :( Fast Filip är iaf bättre helt klart. Var ute en sväng förut i lekparken, men efter bara någon kvart hade han jättetrötta ögon och ville gå hem. Man riktigt såg hur trött och slut han var.
Så när vi gick hemåt mötte vi grannen som stannade och pratade en liten stund. Vi berättade att vi skulle lägga ut vårat hus till försäljning och hon sa hon visste flera stycken som var intresserade av hus i detta område, så det låter ju bra. Så om man kanske till och med kunde sälja huset utan mäklare vore det ju toppen. Visst så förlorar man kanske på det om det blir budgivning, men å andra sidan så slipper man det förbaskade mäklararvodet som säkert går på bortemot 100 000:-. Ja vi får se.

Imorgon kommer iaf en värderingsman (eller kvinna?!) hit och ska värdera huset. Ska bli väldigt intressant och se vad han säger, med tanke på att vi för 1 år sedan ungefär fick det värderat till runt 2,5. Och efter det har vi ju snyggat till en del här hemma. Men det kanske varken gör från eller till. I slutändan handlar ju allt om att hitta en köpare som är villig att betala, sen kan ju mäklaren tycka att det är värt hur mycket eller lite som helst.

I maj någongång ungefär har vi tänkt att det ska ut till försäljning i allafall. Mycket som ska fixas sen och planeras. Inte bara direkt att flytta.
Det ska hittas lägenhet, lägga ut endel av möblemanget till försäljning, packas, ev. försöka hitta en flyttfirma eller om det blir hyra en lastbil kanske...lite allmänna småsaker som ska göras som tar tid.

Så mitt i alltihopa med flytt tänkte vi ju resa till Thailand också i början av december. Vore skitkul om någon kunde tänka sig att följa med!!! :D
Igår när jag satt och surfade runt lite hittade jag en resa till Phuket i 2 veckor med avresa idag från Stockholm för endast 2495:- Sinnessjukt billigt!!! FAN att man inte kunde åka säger jag bara! Runt 8000:- för hela familjen...så mycket har jag inte ens hittat för till en person då vi ska åka i december. Suck!

hehe, nu vaknade Filip och Tuva somnade. Vaktombyte så att säga ;)

1 kommentar:

  1. Hoppas hoppas många är intresserade så ni får ut bra för huset=) Sååååå kul att ni flyttar uppåt!!=) Inte en dag för tidigt!! Är riktigt sugen på thai...så vem vet, kanske vi hakar på..;-)Kram Ida

    SvaraRadera