onsdag 23 mars 2011

Utedag igen + grillning

Även dagen idag har bjudit på sol och vi har varit ute större delen av dagen. Underbart!
Invigde även Filips gunga för året. Har legat i förvar i garaget under vintern, men nu hänger den åter på sin plats i trädet.
Medan Filip lekte i flera timmar så sov Tuva i flera timmar i sin vagn ute i trädgården. Skönt att sova ute i friska luften... :)

På eftermiddagen var det dags för en annan premiär...grillpremiären!!
Årets första grillning bestod av fläskytterfilé och ugnsstekt potatis, morötter och palsternacka med dragonsås. Hur gott som helst!! Ingrid, Conny och Jonte kom också och åt. Till efterrätt blev det kaffe och hemmagjord vaniljglass med Milky way-chokladbitar i, som Filip och jag fixade i morse :) Också det mycket smaskigt...

När vi höll på och lagade mat ringde det på dörren, och där stod grannen. Hon var nyfiken på vad mäklarna värderat vårat hus till, eftersom hennes bekant var väldigt intresserad av hus här i området. Så hon fick Olas nummer, så får vi väl se om vi får någon påringning.
Imorgon kommer dessutom mäklare nummer 4 hit så får vi se vad han säger. Skulle få ett presentkort på 250 kr till affären Designtorget, så det får vi hoppas han inte glömt bort...hehe, det var ju enda anledningen till att vi kontaktade även dom.. hahaha

2 kommentarer:

  1. ååååå vad GOTT med grillat=)måste häva mig iväg och köpa oss en grill! Det är ju så sjukt gott!Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Gud så gott med grillat. Riktigt längtar efter att ta fram grillen nu.
    Kram Helena

    SvaraRadera