fredag 1 juni 2012

Playdate och verkstad.

Fredag igen. Veckorna bara springer iväg. Bara 3 månader kvar nu tills det är dags med nya rutiner och börja jobba. Usch! Än så länge har jag inte hunnit få någon jobbångest, men det kommer garanterat. Så småningom...

Dagen startade upp med frukost, klä på ungarna och sen iväg till banken med ännu en räkning på huset. Den här gången en elfaktura.
Väl hemma fick vi strax besök av Ida, Tyra och Wilma, samt Lina, Nellie och pyttelilla Isabel. Så kul med playdate, även fast det blir rätt hög ljudnivå, och en hel del bråk och tjafs för ungarna. Men dom tycker det är kul att träffas och leka så klart!

Igår var Volvon på service. Vi har ju hört något konstigt ljud ett tag, och nu hittade dom felet... Båda fjädrarna där bak hade gått av. Dessutom var bromsarna nästan slut, så vi passade på att byta både bromsskivor och belägg där bak. Lika bra. Bilen måste in på besiktning innan den sista juni, så det var bra och få det gjort så det inte blir nedslag på det iallafall.
När jag hämtade bilen igår hörde jag att det fortfarande var något konstigt ljud, så med största sannolikhet är det något mer skit som måste bytas. Frågan är bara vad och vad prislappen slutar på.
Ola svängde förbi bilverkstaden när han kom hem från jobbet nu och fick en tid för koll den 12e.
Hoppas inte det är nåt stort och dyrt som är trasigt!! :S

1 kommentar:

  1. Tack för supergooooood tårta och mat:)
    Får hålla tummarna att det inte blir alltför dyrt med bilen, finns ju roligare saker att lägga pengarna på!!! Kram Ida

    SvaraRadera