tisdag 24 maj 2011

Hoppsan Kerstin....

...råkade visst bli ett vagninköp idag. Skulle ju "bara åka och titta"....hehe.
Blev iallafall en ny Emmaljunga Scooter 2,0 i färgen Black & Red. Skitsnygg färg, och ingen extremfärg direkt, så går förhoppningsvis lättare att sälja vidare sen när man inte behöver någon vagn längre. Fanns ju knallrosa eller knallblå att välja på också, men det kändes lite väl...

Har tittat runt lite på nätet på olika alternativ i sittvagnsdjungeln, och den här kändes bättre än Brios vagnar. Men man får väl köra in sig i den och se vad man gillar och vad man ogillar. Är kanske lite tidigt ännu att ha Tuva i den. Så länge hon gillar läget att ligga ner i sin nuvarande vagn så kör vi med den tror jag.
Sen har jag ju varit inne på att ha vagn med rörliga framhjul, men har gått ifrån det då jag inte hittat någon riktigt bra sittvagn med det.

Så här ser den ut iallafall:



Knallrosa gick bort...



Ja just det. Det viktigaste av allt....det var ju rea på den nu, så därför fick det bli ett "spontaninköp" just idag. Annars hade vi väl väntat en stund till.
Så, dom 2000 kronorna vi sparade igår, kom visst vill användning idag. Lätt fånget - lätt förgånget, eller vad säger man?! :)
Sen funderar jag på att eventuellt köpa till en fotsack i samma färg till hösten eller vintern, beroende på hur mycket vi är ute och rör oss när det blir kyligare.

2 kommentarer:

  1. Superduper fin vagn!Den kommer du att bli nöjd med!!Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Hej Fia

    Allt bra med er hoppas jag kikar in lite då å då å kollar hur ni har de ;-). Tänkte fråga dig om du är intresserad utav å köpa lite pojkkläder tänkte sälja Tonys gamla är från stl. 86-128.....
    Om du är intresserad kan du gå in på blocket och söka på pojkkläder :-) Ha´de bra kram kusin Anki

    SvaraRadera