fredag 13 maj 2011

Fästingbett

Va fan!
Skrev ju ett inlägg igår som jag ser inte har kommit in på bloggen...Skumt!! Inte heller finns det bland sparade inlägg som det brukar vara ...hmm. Skit!

Idag kom regnet till slut. Har ju som SKÖNT är lyst med sin frånvaro den senaste tiden. Underbara underbara sol har ju strålat med runt 20-22 grader i skuggan hur länge som helst.

Iallafall...i söndags var det visning på huset. Tre par kom. Ny visning nu på söndag, denna gång öppen visning, så vi hoppas det dyker upp flera så vi kan få in lite bud...

Idag upptäckte Ola något på min hals....vid närmare titt såg vi att det var en liten FÄSTING! Gaaah!! Hatar hatar haaatar verkligen dessa små vidriga äckliga värdelösa djur!! Vad gör dom för nytta egentligen?? Hoppas att jag fick bort hela odjuret. Får hålla koll ordentligt så man inte åker på borelia som Ola gjorde förra sommaren.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag läste det inlägget, i morse, som är borta. Att ni varit på resturang och lite allt möjligt. Skumt att det är borta. Försökte kommentera det, men det funkade inte.

    Hoppas på mer folk på söndag!
    Var huset med i Metro idag förresten??

    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Jättekonstigt....nu ÄR ju inlägget där igen. Skumskumt!
    Japp, huset var faktiskt med. :)
    KRAM

    SvaraRadera