lördag 12 februari 2011

Leklands-lördag

Idag blev det en sväng till ett lekland igen. Tog ett annat än det vi brukar åka till. Variation är ju alltid bra...
Eller inte.
Detta lekland var inte alls lika bra som det andra tyckte vi, och nog Filip också. Det här bestod i princip bara av en massa hoppborgar och några bollhav och labyrinter. Det andra har betydligt större utbud med rutsckanor, labyrinter, bollhav, hoppborgar, stora klossar att leka med och framför allt stora bilar man kan köra runt med och tanka. Så det kommer med största sannolikhet inte bli något mer besök dit, utan vi håller oss till det vi brukar åka till.

Häromdagen klickade vi i en beställning till Linas matkasse :) Tänkte det kunde vara kul att testa en gång och se vad det är för mat man får egentligen. Dock kommer den inte hemkörd förrän den 28de februari. Men men...snart så.
Idag blir det istället fläskytterfilé med potatisgratäng som just nu står i ugnen. Och MASSOR av vitlök i också så klart! :D
Funderar på att röra ihop lite chokladpudding till efterrätt också...det var länge sen sist. Naaam!

Igår så var vi nere en sväng i farfars ateljé och fotade Tuva. Blev ca 100 bilder totalt, som jag valde ut till 50 typ, och sen till 25. Inte lätt att välja ut bilder direkt när dom flesta blir superbra...
Fick också till åtminstone en (som jag tyckte var) kanonbild på Filip och Tuva tillsammans. DET är ju inte direkt lätt... :)

Från det ena till det andra...vilket superväder det är idag! I morse kl 7.30 stod termometern på -8 grader, men nu på dagen har det varit +8 och strålande solsken från blå himmel. Plus att det knappt blåser över huvudtaget....vilket inte direkt är vanligt i detta skåneland. Så mysigt också nu när vårlökarna börjar titta upp ur marken. Våren är verkligen på g nu....HOPPAS jag iaf. :)

2 kommentarer:

  1. Gud så skönt med +8. Så vill jag också ha. Tror jag tar en sväng förbi;)
    Vi planerar lite smått en resa till Skåneland. Vi kan ju höras om det.....
    Kram!!!!!!!!!!
    Helena

    SvaraRadera
  2. Definitivt!! Ni är VARMT välkomna! Kram

    SvaraRadera