måndag 21 februari 2011

Filip 2 år!

Oj oj...idag blev min stora lilla kille hela 2 år! Jag förstår inte hur det gick till. Han föddes väl nyss...? Eller?! :)
Dagen har varit mycket bra för honom iaf. På förmiddagen hjälpte Filip till att fixa tårtan som bestod av chokladsockerkaka med en fyllning av grädde, jordgubbar, kesella och florsocker.
Då Ola kom hem från jobbet hade han posten med sig....Där var det ett paket från mormor och morfar med en Zoo-tablettask som var mycket uppskattad, samt en DVD samling med Fåret Shaun :D Hur bra som helst! hehe...

På eftermiddagen blev det presentöppning. Av oss fick han två olika pussel, en gitarr med stativ och mikrofon till, ett gevär, en automatisk såpbubbelblåsare som vi ska testa imorgon, en racerbil, samt en "minigitarr".
Max svängde förbi efter jobbet och hade köpt en pistol till Filip som lät alldeles för mycket...:)
Och på kvällen kom farmor, farfar och Jonte. Då fick han en pistol som skjuter pilar, en Handy Manny verktygslåda, en tröja, en cd med barnvisor plus tulpaner. Så ja, alldeles för mycket i vanlig ordning.. :) Men oj så skoj han har haft med att öppna alla paket och leka med allt!

Tvååringen:



Tvååringen som ettåring:



Och tvååringen som nyfödd, ca 1½ timme gammal:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar