lördag 24 juli 2010

Uppdatering...

Ja, vad har hänt och gjorts sen sist jag skrev tro. Dagarna bara springer iväg. Har varit upp till Mullhyttan en sväng iaf. Var ju dags för den årliga Mullhyttemarken. Köpte en honung med smak av mintchoklad. Jättegod!
Och fick en rapsolja med smak av citron av mamma. Man fick smaka den på marken tillsammans med vaniljglass. Mycket lyckad kombination som man aldrig skulle komma på tanken att mixa själv.
Sen blev det så klart våfflor i stora lass hemma hos mamma. Jag och Micke stog och gräddade jag vet inte hur många...MASSOR!!

På söndagen var det hantverkardagen, med en massa gamla veteranare som visade upp sig. Skoj att se alla gamla fina bilar som en gång rullat på våra gator.
Grillning hos brorsan på kvällen. Men först kom morbror Göran förbi på sin motorcykel bara sådär. Länge sen man såg honom, så det var trevligt.

Nu har iaf den värsta hettan gett med sig lite. Termometern visar nu endast mellan 21 och 25 grader om dagarna. Inte alls lika varmt och klibbigt inne i huset heller. Riktigt skönt och behagligt. Man kan ju till och med sova om nätterna nu.

Ja just. Fick oväntat besök i förrgår. Helt plötsligt stor katten i dörren och jamar. Trodde han var borta faktiskt, eftersom han inte visat sig på 5 veckor typ. Kan undra vad han har gjort så länge.

Nu vakna lillkorven....bäst att rusa.

1 kommentar:

  1. Det var på tiden du uppdaterade;-)Var är bilden på nya soffan??Vill ju se!!:-D Kraam Ida

    SvaraRadera