tisdag 13 juli 2010

SOOOOOL!!

Har inte varken tid eller lust att sitta framför datorn så mycket just nu. Med sån sommarvärme vi har nu på 30 grader både i skuggan ute och inne i huset, så gör man inte så mycket annat än ligger i poolen och gottar sig. :)

I fredags kom Ingrid, Conny och Jonte över på grillning. Sedan for dom upp till husvagnen i Linneryd på semester i några veckor. Solen gassa på för fullt.
Lördagens värme blev nästan olidlig. Var strålande solsken precis hela dan, med 32 grader i skuggan. Var inne ett tag mitt på dagen och lagade endel mat till kvällen då vi skulle få besök av Denis och Mediha. Blev pizza-bitar, taco-paj med sallad, tunnbrödsrullar med pesto tomat och mozzarella, små tandpetare med vitlökskorv parmesan och melon. NAM NAM! Till efterrätt en jordgubbspaj bakad på våra egenodlade jordgubbar. Mycket smaskigt!
Natten bjöd på tropisk värme då vi vid midnatt hade 23 grader. Lite svårt att sova bara när det är så förbaskat varmt. Men, jag ska inte klaga. Snart sitter vi i kylan igen och huttrar...

Igår och i förrgår åkte vi till Lomma beach = havet :D
Läste i tidningen att det var uppmätt till 23 grader i vattnet där. Filip älskade att bada....han, som är sån badkruka om det är för kallt. Den lilla skrutten som inte ens bada i grekland för han tyckte det var för kallt. :) Men igår plaskades det värre! Efter flera timmar på stranden somnade han som en stock så fort vi satte honom i bilen och åkte hem. Sen sov han i 2 timmar drygt. Helt slut!

Idag har det varit svalare väder, bara runt 24. På förmiddagen regnade det rejält, och kom även en liten skur mitt på dagen. Skönt iofs, men det hade ju varit fint med mer sol just idag, då Filip och jag hade besök av Bastian och Molly med sina mammor. Vi hade ju tänkt dom skulle bada lite i poolen, men det fick bli mest innelek istället. Dom busade rejält, och så fort dom åkte hem somnade Filip och sov 2 timmar.
På eftermiddagen gick vi ut till lekparken. Denis ringde, och även dom kom ut. Så vi lekte i dryga två timmar. Ända tills Filip började peka på vägen och säga "deng deng". Då var det dags att gå hem och göra hans älskade välling. :D

Imorgon kommer förhoppningsvis en tjej hit och köper Filips spjälsäng. Hon har ringt och sagt hon vill ha den iaf. Sofforna jag satte ut på Blocket blev vi av med förra veckan...men det kanske jag redan skrivit om...? Vår nya soffa är alldeles underbar! Och snygg är den också. Bild kommer.
Nu är det sängen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar