lördag 8 oktober 2011

Triss och Sannamarken

Har de senaste 3 helgerna börjat med att köpa 4 stycken triss. Man hoppas ju på storkovan, men det mest troliga är så klart att få 1/4 tillbaka per gång - 25:-.
Utfallet hittills har varit 50:- första veckan, 75:- andra veckan och 25:- den här veckan. Lite vinst iallafall...eller mindre förlust kanske man också kan kalla det.. :)

I tisdags var det dags för årets stora höjdpunkt i Fjugesta - Sannamarken. Dagen inledde med kanonväder - strålande solsken, dock blåste det rätt bra. På eftermiddagen ökade blåsten på till halv storm. Satan i gatan vad det blåste!! Sen började det regna också. Fast, då hade vi i och för sig redan gått hem som skönt var.
Inköpen blev få, lite blåbärssylt och citron-rapsolja. Sen köpte mamma lite vitlök/chili-olja som vi fick också. Kanongod!
Filip köpte sig lite marknadsgodis så klart, och så åkte han två karuseller. Skitskoj tyckte Filip och ville åka mer.. :)

Hm, vad annars är nytt...?! Vi har kört upp ännu ett lass till lägenheten. Så smidigt att få upp ett lass, packa upp alla grejer och sen köra ner lådorna igen och packa mer. Men nästa gång blir den sista resan. Då blir det en lastbil och en bil med kärra upp, så håller vi alla tummar att allt får plats. Annars vette sjutton..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar