lördag 29 oktober 2011

Hus sålt - check!

Igår var dagen då alla papper på huset skulle skrivas. Klockan 13 var det dags.
På förmiddagen tog vi en sväng till huset en sista gång och kollade igenom alla rum så det var städat och inget kvarglömt.
Det såg så fint ut så. Kändes så märkligt att gå in i huset för allra sista gången. Bott där i nästan exakt 3 år på dagen (minus en månad), men ändå kändes det inte alls som hemma på något vis. Svårt att förklara.
Tyvärr kom det ingen katt fast jag ropade flera gånger. Han har inte setts till sen i söndags, så jag hoppas hoppas verkligen att han kommer tillbaka. Therese, som köpt huset och ska ta över Lakrits, blev väldigt besviken då vi sa att katten inte var hemma. Hon hade ju som hon sa redan talat om för sin honkatt att hon skulle få en pojkvän...Hur som helst så skulle dom höra av sig om han kom tillrätta.

Annars så har vi faktiskt installerat oss rätt bra i lägenheten nu. Fått rätt på det mesta. Endast några få kartonger kvar att packa upp. Känns redan som hemma faktiskt. Inte alls svårt att vänja sig vid vare sig bli lägenhets-bo, Fjugesta-bo eller hälften av boytan sen innan. Blir nog kanon det här.
Nu är det bara en liten liten detalj som ska komma på plats. Det där beskedet vi väntade på för några veckor sen som fortfarande inte kommit.
Ett steg i rätt riktning är iallafall klart. Jobbintervjun.
Nu vill vi bara ha ett positivt samtal att jobbet är Olas också. Det ska komma nästa vecka. Frågan är bara när...VILL VETA NUUU!!

Ikväll ska jag och Ola gå på 3D-bio. Tintin har vi bokat till. Skoj! Den har fått bra kritik från flera håll, så jag hoppas den är bra. Sen är det ju skönt att komma iväg bara vi två också i några timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar