torsdag 28 juli 2011

Tänder på g..

Tror att det är tänder på gång i stackars Tuvas överkäke. Dom senaste två dagarna har hon haft feber, inte varit sig själv, knappt ätit och bajsat löst. Gör nog rätt ont skulle jag tro. Hoppas att tanden eller tänderna skyndar sig så hon slipper lida min skrutta.

Annars den senaste veckan...Har med största sannolikhet sålt huset äntligen! :)
Papprena är påskrivna av alla parter, kvar är en besiktning på huset som ska göras nu på onsdag den 3dje augusti. Hittas inget större fel, så har vi inget hus kvar...
Man vet ju aldrig, men vi har i allafall inte märkt av nåt anmärkningsvärt i huset.
Känns konstigt faktiskt. Lite vemodigt. Men samtidigt får man tänka att även om vi skulle bott kvar i Malmö, så hade vi inte bott kvar i det här huset iallafall. Vi vill komma ifrån stan en bit. Och det kan man ju säga att vi gör nu....50 mil ifrån stan. ;)

Köparna var här i tisdags och skrev på papprena tillsammans med mäklaren. När det var gjort stannade dom kvar en stund på kaffe och vi försökte pracka på dom endel av våra möbler. Försökte få dom att inse att dom behöver våran divan-soffa, vårat akvarium, bakprojektor-tv mm...Vet inte om vi lyckades så bra... Han var intresserad av akvariumet och hon av soffan, men vi får höra efter ordentligt på onsdag...annars åker det ut en hel del annonser på Blocket den närmsta tiden.

Det är ju hög tid att börja packa lite flyttkartonger också. Har nog inte riktigt förstått än att den 1 november ska huset stå tomt och alla våra saker vara borta. Så det första flyttlasset har vi faktiskt tänkt att köra redan om 1½ vecka. Innan dess skulle jag vilja få klart målningen i lägenheten. Det ska väl inte vara så svårt bara man sätter lite fart...

Nu i början av nästa vecka ska vi försöka få till en sväng till High Chaparall. Var ju tänkt att vi skulle dit i början av juni, men det blev aldrig av. Men nu så! Ska kolla på www.yr.no några dagar innan, så får vi se om det blir på måndag eller tisdag vi åker. Tror Filip kommer tycka det är riktigt roligt. Hoppas jag iallafall!

1 kommentar:

  1. Grattis, grattis!
    hoppas besiktnigen går bra!!!!

    Många kramar Helena

    SvaraRadera