onsdag 22 september 2010

Val 2010

Så har valet passerat. Sverigedemokraterna gjorde intåg med hela 5,7%, och fick därmed mer röster än både vänsterpartiet och kristdemokraterna...
Kommer med andra ord bli intressant och se vad som händer de närmsta 4 åren, om det händer nåt alls.

Igår och idag har solen skinit och vi har spenderat en hel del tid utomhus. Så skönt att njuta av det sista av sommaren, eller kanske snarare förhösten om det nu finns nåt som heter så...

Gå till lekparken är en favorit hos Filip. Så vi brukar variera oss mellan främst 3 olika här i området. Är det bara jag och Filip så tar vi alltid den närmaste två hus bort, eftersom han ofta vill bli buren och vägrar sitta i vagnen titt som tätt och jag orkar inte bära så mycket samtidigt som jag ska gå.
När Ola är med tar vi ofta dom parkerna som ligger en promenad bort som är lite större. Variation är ju alltid kul. Så igår blev det dom stora lekparkerna i en dryg timme på kvällen, medan det idag blev den närmaste parken när Ola var iväg och tränade.
Igår passade vi även på att åka till Pildammsparken för att mata änderna där. Ett alltid lika uppskattat moment hos skrutten. Ännu roligare är det när änderna äter ur handen och nyper till lite i fingrarna. Lite läskigt tycker Filip :)

Imorgon har vi tänkt oss till Öppna förskolan på förmiddagen, och på eftermiddagen ska jag på MASSAGE!!!! :D Ska bli SÅ skönt!
Så nu är det dags för sängen om man ska orka upp imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar