fredag 11 november 2011

111111

Dagens datum...111111. Hade jag inte en tanke på förrän någon skrev om det på facebook imorse. Lite häftigt.
Dagen kunde iallafall inte ha blivit mycket bättre...
Började i morse med att vakna, äta frukost, duscha och sen sätta mig och barnen i bilen för att ratta hem till Emma. SnyggEmma som jag inte träffat sedan hon var nere i Malmö och hälsade på mig sommaren 2009. Så det var verkligen läääänge sen!!
Var hur trevligt som helst och Filip lekte med Emmas lilla Olle.

Så ringde Ola och berättade att det hänt en liten grej på jobbet vilket hade medfört att han blivit tagen ur tjänst.. Det betydde helt enkelt att det idag blev Olas sista dag på DSBFirst istället för på måndag kväll. Vilket i sin tur medförde att Ola skulle komma hem idag istället för på tisdag, PLUS ha fullt betalt hela helgen förstås men vara hemma... Kunde det bli bättre?? Nu snackar vi medvind deluxe!

På eftermiddagen väntades finbesök av Ida, Tyra, Wilma samt Marie och Wilhelm. Marie var det också läääänge sen jag träffa...sist var oktober förra året. Då var hon inte ens gravid...och nu har hon en son på 4 månader..Det är läskigt va tiden rusar!!
Filip och Tyra busade iallafall järnet inne på rummet och vi andra pimplade kaffe och skvallrade så klart.. ;) Får bli betydligt mer sånt nu när man är tillbaka i byn!

Sen blev det en sväng till Ica Maxi innan vi hämtade upp Ola. Köpte som vanligt 4 triss inför helgen. Ena riktiga turlotter minsann...75:- på ena och 25x2 på ena.
Vilken dag. :)

Och inte nog med det. Nu är det bara 18 dagar kvar till Thailand!
Alla val som behövde göras inför bröllopet är nu gjorda och ivägskickade till vår bröllops-koordinator i Thailand :) Det var vilka blommor vi ville ha, musik, tårta mm.
Dessvärre hade vi tänkt oss en jordgubbstårta, men det fick jag mail om sen att det inte gick att ordna, pga översvämningarna så fanns inga jordgubbar tydligen. Nåja, det blir nog bra ändå med den andra smaken vi valde.

1 kommentar:

  1. Tack för kaffet!Ja tiden går verkligen fort med de små liven snart dax att börja jobba;) Kram Pjutt

    SvaraRadera