tisdag 2 augusti 2011

High Chaparall

I söndags packade vi in oss i bilen och körde dom 24 milen upp till Kulltorp där High Chaparall ligger. Resan upp gick verkligen över förväntan. Nästan inget gnäll alls från något av barnen.
Filip roade sig med att leka med lite leksaker vi hade med, läsa lite böcker och äta godis...


Tuva roade sig med att sova större delen av resan...


Väl framme checkade vi in och fick stuga 35. Campingen var kanonmysig, vädret var perfekt och stugan var mini-liten. Den bestod av 2 våningssängar, ett litet bord och 2 stolar. That's it! Men det gjorde absolut ingenting...vi var ju bara där för att sova en natt.
Vi tog en sväng runtom på campingen och gick bort till ett stort tåg där det lekte en massa barn. Skulle vilja påstå att ALLA barnen hade varsin pistol eller gevär, samt varsin cowboy-hatt. Naturligtvis ville Filip också ha det så klart. Så vi gick till camping-affären som var, men där fanns inget sånt.
Det första vi gjorde när vi i måndags kom innanför entrén på High Chaparall var att köpa utstyrsel till Filip.

Resultatet blev det här:

Bälte med hölster, pistol och RÖD hatt skulle det vara. :)

Filip och Ola tog sig en sväng med diligensen medan jag var kvar med Tuva som låg och sov...


Det var en lycklig liten cowboy som berättade för mamma att han åkt häst och vagn...

Sen blev Filip satt i fängelse...


...men lyckades ta sig ut igen...



Sen blev det en tur med tåget för mig och Filip. Halvvägs på resan stannade tåget och vi blev rånade...Filip blev inte rädd alls då dom kom ombord och gormade och skrek. Värre var det med en äldre dansk tjej mittemot oss, hon var riktigt nära tårar.

Vi tog också en sväng med en ångbåt som tog oss till Mexico.




Vädergudarna var verkligen med oss...kanonvarmt hela dagen och strålande sol! I Malmö hade det vräkt ner regn halva dagen, så snacka om tur med vädret!

Innan vi åkte hem ville Filip sitta i en vagn, så det fick han göra...



Efter 4½ timme där inne var det två riktigt trötta barn vi hade, så vi packade ihop oss och åkte hemåt igen. Båda två somnade som små stockar på 5 minuter.


Och det bästa av allt...båda två sov i princip hela vägen hem. Typ 2 mil innan Malmö vaknade dom till. Kunde inte ha blivit smidigare bilresa!

High Chaparall var jättemysigt!
Kanske att Filip skulle ha varit något äldre, så vi kunnat gå på lite shower och så, men annars så tyckte han det var skitskoj med alla indiantält och cowboys och hästar och grejer.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag!Förstår att filip trivdes där:)hihi...Kram från gullvivevägen;)

    SvaraRadera