onsdag 28 december 2011

Jul 2011

Dagen före julafton kom pappa/morfar förbi med en nyhuggen julgran. Filip blev eld och lågor och ville klä den NU! :)
Så det var bara med andra ord att slänga i sig maten och gå upp på övervåningen och klä den. Fick leta som en tok efter glittret och stjärnan, som av någon anledning inte hamnat på samma ställe som alla andra julsaker efter flytten...
Resultat:



På kvällen kom mormor och morfar förbi på uppesittarkväll med bingolotto. Precis som vanligt så vann vi inte ett skit! Förbaskade skitlotter!! ;)

När Filip vaknade på julafton så frågade Ola om han visste vilken dag det var idag..? Julafton viskade han tyst med ett stort leende på läpparna. Gå och titta under granen om tomten har varit här sa vi till honom. Han pilade iväg och kom straxt tillbaka med ännu större leende på läpparna .. -HAN HAR VARIT HÄR MED PAKET!! Men, gå och hämta då sa vi till honom. :)

Vi hade lagt två paket till honom där, men han kom bara tillbaka till sovrummet med ett. Försynt liten plutt minsann...

Vid två skulle vi vara hos Micke och Maria, så 1 minut i var vi där. :D
Frågan var om det skulle komma någon tomte och dela ut julklapparna eller inte, och efter mycket om och men så lyckades vi ragga en tomte iallafall som skulle komma efter Kalle Anka.
Det blev hur lyckat som helst! Ingen av ungarna blev rädda alls, så det var kanonkul!
Myyyycket klappar var det! Dom fick så mycket fint allihopa!

Efter all mat, julklappar och kaffe och fika så åkte vi hemåt vid 8 snåret. Skönt att komma hem och slänga sig i soffan en stund framför tv'n.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar